Τα styling που μπορείτε να κάνετε στο σύστημα αντικατάστασης μαλλιών
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Τα styling που μπορείτε να κάνετε στο σύστημα αντικατάστασης μαλλιών

Τα συστήματα μαλλιών, όχι απλά μπορούν να στυλιζαριστούν, αλλά με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων μπορούν να δώσουν απίστευτα αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα τριχόπτωσης, είναι σχεδόν αδιανόητο το να αλλάξει look. Οπότε, είναι απολύτως φυσικό μόλις εφαρμόσει σύστημα μαλλιών, να θέλει να το στυλιζάρει.

Πώς στυλιζάρεται ένα σύστημα μαλλιών

Όταν φοράτε ένα σύστημα μαλλιών, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλών χτενισμάτων. Εννοείται ότι το styling με μακριά μαλλιά είναι πιο εντυπωσιακό, αλλά και ένα «συμβατικό» styling με φιλαρισμένα μαλλιά στο πλάι, είναι επίσης μία από τις αγαπημένες επιλογές των ανδρών που έχουν εφαρμόσει το σύστημα.

Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε στο styling που θα κάνετε, είναι να μην «προβάλλετε» ιδιαίτερα το σημείο, στο οποίο γίνετε η «ένωση» του συστήματος μαλλιών με τα φυσικά σου μαλλιά που έχετε στο πλάι. Με άλλα λόγια, είναι προτιμότερο οι τρίχες από το σύστημα μαλλιών να «χάνονται» στις φυσικές σας τρίχες, να μπλέκονται δηλαδή μεταξύ τους έτσι ώστε να δίνουν μια ομοιόμορφη εικόνα.

Άλλωστε, όλη μας η προσοχή πρέπει να δοθεί στη γραμμή των μαλλιών πάνω από το μέτωπο, η οποία είναι το κατ’ εξοχήν σημείο του προσώπου που είναι εκτεθειμένο και μάλιστα διαρκώς.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους hair specialists της MACO, οι οποίοι θα σας καθοδηγήσουν αναλυτικά και αν είναι απαραίτητο, θα πραγματοποιήσετε μία video κλήση, ώστε να είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα και να μη χάσετε ούτε λεπτό την αυτοπεποίθησή σας.