Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών MACOhair®
Πλούσια Μαλλιά σε 2 ώρες - Η λύση για την τριχόπτωση

Δεν είναι ένα Τουπέ ή ένα απλό Περουκίνι. Νέα μέθοδος Προσθετικής Μαλλιών με πολύ λεπτά Συστήματα Μαλλιών για ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.

Δες γιατί πάνω απο 5.000 Γυναίκες εμπιστεύτηκαν τη MACOhair®

Η εναλλακτική της Περούκας

Τα Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών της MACO, αντικαθιστώντας τις Παραδοσιακές Περούκες, έχουν δημιουργηθεί για να φοριούνται όλο το 24ωρο, επιτρέποντας σε κάθε γυναίκα να απολαμβάνει μία φυσιολογική καθημερινότητα. Διαφέρουν ουσιαστικά από τις συμβατικές περούκες, καθώς επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα να αντιμετωπίζει τα μαλλιά της ως φυσική επέκταση του εαυτού της. Με τα Συστήματα Μαλλιών μπορείς να λουστείς, να κολυμπήσεις, να έχεις έντονη δραστηριότητα και να επιλέξεις το styling που σου ταιριάζει, όπως ακριβώς θα έκανες με τα φυσικά σου μαλλιά.

Φυσικά σας τα δικά σου μαλλιά

Φυσικά σαν τα δικά σου μαλλιά

Εγγυημένο αποτέλεσμα σε 2 ώρες

Εγγυημένο Αποτέλεσμα σε 2 ώρες

Ανθεκτικό όλη τη μέρα, κάθε μέρα

Το 50% των γυναικών κατά τη διάρκεια της ζωής τους θα βρεθούν αντιμέτωπες με τριχόπτωση που συχνά συνοδεύεται από ψυχολογικό στρες. Με τα Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών της MACOhair® θα κοιτάζεσαι ξανά με χαρά στον καθρέφτη το πρωί, θα περνάς τη μέρα σου γεμάτη με αυτοπεποίθηση προσφέροντας θετική ενέργεια στους γύρω σου. Περισσότερες από 2.000 πελάτισσες στη MACOhair έχουν ήδη αποκτήσει νέα μαλλιά σε μόλις 2 ώρες, χωρίς τον κίνδυνο των μεταμοσχεύσεων και χωρίς να χρειάζεται να τα αφαιρούν. Είσαι έτοιμη για μια νέα στάση ζωής με τα Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών της MACOhair;

Οι βασικότεροι τρόποι εφαρμογής των Γυναικείων Συστημάτων Μαλλιών

Clips
Στεραίωσης

Ειδικές
Ταινίες

Υγρή
Κόλλα

Ραφτό
Ρίχτυ

Ειδική
Κερατίνη

Όλοι οι τρόποι εφαρμογής προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα και επιλέγονται βάσει των αναγκών, του τύπου των μαλλιών και των προσωπικών σου προτιμήσεων. Είναι κρίσιμης σημασίας η επιλογή της μεθόδου να γίνεται έπειτα από απόλυτη συνεννόηση και συμφωνία με ειδικούς της MACOhair για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα!

Τι είπαν οι γυναίκες που εμπιστεύτηκαν τη MACOhair®

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Ασχολούμαι επαγγελματικά με το Modeling και η τριχόπτωση μου δημιουργούσε προβλήματα στο χώρο. Έτσι, αποφάσισα να εφαρμόσω ένα Σύστημα Μαλλιών στη MACOhair και πραγματικά άλλαξε η ζωή μου και η καριέρα μου!

Μοχάμετ, 24 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Επιτέλους μοιάζω ξανά στην ηλικία μου και μπορώ να έχω το στυλ που επιθυμώ. Χαίρομαι που τα Συστήματα Μαλλιών αποτελούν πια μέρος της εμφάνισής μου!

Δημήτρης, 42 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Φορούσα Τουπέ τα τελευταία 6 χρόνια και δεν ήμουν ικανοποιημένος με τη φυσικότητα. Ήρθα στη MACOhair® γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο μεγάλη ήταν η διαφορά σε σχέση με αυτό που φορούσα. Από εδώ και πέρα μόνο MACOhair®

Ανδρέας, 36 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Είχα κάνει 2 μεταμοσχεύσεις μαλλιών στο παρελθόν, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Εκτός αυτού είχα πολύ πόνο. Με τα Συστήματα Μαλλιών πέτυχα ένα μαλλί που δεν πίστευα ότι θα αποκτήσω ποτέ!

Δημήτρης, 46 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Είμαι τρανς άνδρας και κατά την φυλομετάβαση έχασα τα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που δεν μπορώ να το πιστέψω.

Φίλιππος, 42 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Τελικά, η απόφαση που πήρα να μη κάνω μεταμόσχευση μαλλιών γιατί το αποτέλεσμα δεν θα ήταν ποτέ τόσο πλούσιο και να επιλέξω τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair® ήταν η πιο σωστή!

Βασίλης, 42 Ετών

Αποτελέσματα Πριν & Μετά με τα Συστήματα Μαλλιών της MACOhair

Είμαι πελάτης της MACOhair εδώ και 5 χρόνια. Δεν τους αλλάζω με τίποτα, γιατί μου έχουν αλλάξει τον τρόπο που βλέπω τον εαυτό μου.

Γιώργος, 42 Ετών

Σε 3 απλά βήματα Σύστημα Μαλλιών

Αυτή είναι η διαδικασία για να βάλεις Σύστημα Μαλλιών στη MACOhair®

Τηλεφωνική Πρώτη Ενημέρωση για τα Συστήματα Μαλλιών

Τηλεφωνική ή Δια Ζώσης
Πρώτη Ενημέρωση

Κάλεσε μας και προγραμμάτισε ραντεβού για μία πρώτη ενημέρωση για τα Συστήματα Μαλλιών στους χώρους μας ή μέσω τηλεφώνου

Εφαρμογή των Συστημάτων Μαλλιών στους χώρους μας

Εφαρμογή στα Ινστιτούτα μας σε Έλλάδα και Κύπρο

Οι στυλίστες μας θα συζητήσουν μαζί σου το χρώμα, το είδος και το Styling του Συστήματος Μαλλιών. Ολοκληρώνεις την παραγγελία και σε μερικέ ημέρες θα έχεις το τελικό αποτέλεσμα.

Οδηγίες για την καθημερινή περιποίηση των Συστημάτων Μαλλιών

Aναλυτική Ενημέρωση για την Καθημερινή Περιποίηση

Είσαι έτοιμη! Χάρη στην αναλυτική ενημέρωση, τα εκπαιδευτικά βίντεο, την συνεχή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, δεν είσαι μόνη. Είμαστε δίπλα σου με συνεχή υποστήριξη και συμβουλές!

Τα Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών είναι κατάλληλα για:

Αλωπεκία

Χημειοθεραπεία

Ακτινοθεραπεία

Αραίωση

Είναι σημαντικό η επιλογή της μεθόδου να γίνεται μετά από λεπτομερή συνεννόηση με τους ειδικούς της MACOhair για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Γι' αυτό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ άμεσα ένα Ραντεβού Συμβουλευτικής, κάνοντας κλικ στο κουμπί: "Δωρεάν Ενημέρωση"

Τα Πλεονεκτήματα των Συστημάτων Μαλλιών σε Γυναίκες

Το 70% των πελατών μας έχουν φορέσει στο παρελθόν Περούκες

Συστήματα Μαλλιών

Περούκες Μαλλιών


Τοποθέτηση μόνο στο σημείο της Αραίωσης

Τοποθέτηση αποκλειστικά σε όλο το κεφάλι


Δεν αφαιρείται πριν τον Ύπνο

Αφαιρείται πριν τον Ύπνο


Μπορείς να Κολυμπήσεις

Δεν μπορείς να Κολυμπήσεις


Διαφορετικά Κουρέματα & Χτενίσματα

Περιορισμένες Επιλογές Χτενίσματος


Πολύ ελαφριά

Έχουν βάρος

Οι πιο Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι κατάλληλες για τα Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών της MACOhair;

Tα Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών της MACOhair είναι ιδανικά για γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με:

Αλωπεκία: Είτε πρόκειται για γενετική είτε για κατάσταση που προκαλείται από άλλους παράγοντες, τα Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Χημειοθεραπεία και Ακτινοθεραπεία: Για τις γυναίκες που υποβάλλονται σε θεραπείες κατά του καρκίνου, τα μαλλιά τους συχνά επηρεάζονται σημαντικά. Τα Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών της MACOhair προσφέρουν μια μοναδική λύση, επιτρέποντας σε κάθε γυναίκα να διατηρήσει την αυτοπεποίθησή της.

Αραίωση: Η φυσική αραίωση των μαλλιών, είτε λόγω ηλικίας είτε άλλων παραγόντων, μπορεί να αντιμετωπιστεί με εφαρμογή των Γυναικείων Συστημάτων Μαλλιών της MACOhair, παρέχοντας κάλυψη και όγκο, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να μου φύγει;

Σε καμία περίπτωση! Η εφαρμογή των Συστήματα Μαλλιών πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο δίνει μεγάλη προσοχή στη μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια. Χάρη στις προηγμένες μας τεχνολογίες, το Σύστημα Μαλλιών παραμένει σταθερό στο κεφάλι σου για πολλές μέρες, ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονης δραστηριότητας. Τα προϊόντα μας εφαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ενσωματώνονται αρμονικά στον τρόπο ζωής σου, χωρίς να ανησυχείς αν θα ξεκολλήσουν ή θα φύγουν.

Χρειάζεται να το βγάζω κάθε μέρα;

Όχι! Δεν απαιτείται καθημερινή αφαίρεση των Συστημάτων Μαλλιών της MACOhair®. Αντίθετα, το Σύστημα εφαρμόζεται τέλεια στο κεφάλι σου και σε συνοδεύει αδιάλειπτα. Tο μόνο που απαιτείται είναι η συντήρησή του στους χώρους μας 1 με 2 φορές το μήνα. Η συντήρηση αυτή εξασφαλίζει τη διατήρηση μιας άκρως φυσικής εμφάνισης καθώς και τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής του Συστήματος. Κατά τις επισκέψεις σου για συντήρηση, οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν την πλήρη φροντίδα και ανανέωση του Συστήματος, διασφαλίζοντας ότι η εμφάνισή σας θα παραμένει άριστη.

Με ποιους τρόπους τοποθετούνται τα Συστήματα Μαλλιών;

Τα Γυναικεία Συστήματα Μαλλιών είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες που αναζητούν να προσθέσουν πυκνότητα και όγκο στα μαλλιά τους, ή να καλύψουν περιοχές με έντονη τριχόπτωση ή ολική απώλεια μαλλιών. Επειδή κάθε ανάγκη είναι διαφορετική, η MACOhair σου προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε μία από αυτές. Εδώ θα διαβάσεις κάποιους από τους βασικότερους τρόπους εφαρμογής των Γυναικείων Συστημάτων Μαλλιών:

1. Κλιπς Στερέωσης: Τα κλιπς στερεώνουν ασφαλώς το Σύστημα Μαλλιών στα φυσικά μαλλιά, προσφέροντας μια προσωρινή λύση που δεν προκαλεί ζημιά στα φυσικά μαλλιά. (Αφαιρείται κάθε μέρα)

2. Ταινίες (Double-Sided Tapes): Προσφέρουν μια πιο μακροχρόνια λύση στερέωσης, καθώς μπορούν να διαρκέσουν αρκετές ημέρες, προσφέροντας σταθερότητα χωρίς να βλάπτουν το τριχωτό της κεφαλής. (Μόνιμη λύση)

3. Υγρές Κόλλες (Adhesives): Κατάλληλες για μεγάλη διάρκεια, οι υγρές κόλλες δημιουργούν μια δυνατή σύνδεση μεταξύ του Συστήματος Μαλλιών και του δέρματος. Προσφέρουν μια πολύ αξιόπιστη λύση, ειδικά για όσες έχουν έντονη τριχόπτωση ή ολική απώλεια μαλλιών. (Μόνιμη λύση)

4. Ραφτό δίχτυ (Integration Systems): Πρόκειται για μια προηγμένη λύση για γυναίκες που επιθυμούν μια μόνιμη και διακριτική ενίσχυση των μαλλιών τους. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στο Σύστημα Μαλλιών να ενσωματωθεί αρμονικά με τα δικά σας μαλλιά, προσφέροντας άνεση και φυσικότητα. Η εφαρμογή γίνεται ΜΟΝΟ από τους ειδικούς της MACOhair και περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός πλέγματος το οποίο σταθεροποιείται με τα δικά σας μαλλιά και στη συνέχεια πάνω σε αυτό το πλέγμα ράβεται το Σύστημα Μαλλιών. Η τεχνική αυτή δημιουργεί ένα ομοιόμορφο, πυκνό και φυσικό αποτέλεσμα, επιτρέποντας ταυτόχρονα στο τριχωτό της κεφαλής να αναπνέει κανονικά. (Μόνιμη Λύση - Μόνο εάν υπάρχουν αρκετά δικά σου μαλλιά)

5. Βάσεις Κερατίνης (Keratin Bonds): Οι βάσεις κερατίνης, αποτελούν μια επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στερέωση του τουπέ σε περιπτώσεις όπου τα φυσικά μαλλιά είναι αρκετά πυκνά για να υποστηρίξουν το επιπλέον βάρος. Στην μέθοδο αυτή χρησιμοποιούνται μικρές ποσότητες κερατίνης, μια φυσική πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά, για να δημιουργήσει στερεές αλλά διακριτικές συνδέσεις μεταξύ του Συστήματος Μαλλιών και των δικός σας μαλλιών. Η διαδικασία απαιτεί ακρίβεια και τεχνογνωσία, καθώς η κερατίνη πρέπει να εφαρμοστεί σωστά για να διασφαλιστεί μια ισχυρή αλλά φυσική σύνδεση που δεν βλάπτει τα φυσικά μαλλιά. Η μέθοδος προσφέρει μακροχρόνια διάρκεια και απαιτεί συντήρηση και φροντίδα για την διατήρηση της υγείας τόσο των δικό σας μαλλιών όσο και την διασφάλιση ποιότητας του Συστήματος Μαλλιών. (Μόνιμη Λύση- Μόνο εάν υπάρχουν αρκετά δικά σου μαλλιά)

Όλοι οι τρόποι εφαρμογής προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα και επιλέγονται βάσει των αναγκών, του τύπου των μαλλιών και των προσωπικών σου προτιμήσεων. Είναι κρίσιμης σημασίας η επιλογή της μεθόδου να γίνεται έπειτα από απόλυτη συνεννόηση και συμφωνία με ειδικούς της MACOhair για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Μπορώ να συντηρώ μόνη μου τα Συστήματα Μαλλιών;

Ναι φυσικά. Αυτό βέβαια θέλει λίγη εξάσκηση στην αρχή. Με την εκπαίδευση όμως που θα λάβετε από το προσωπικό της MACOhair ®, τα λεπτομερή εκπαιδευτικά βίντεο και την συνεχή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το πώς να συντηρείτε σωστά τα Συστήματα Μαλλιών σας. Δώστε στον εαυτό σας απλά λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να εξοικειωθείτε. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε από την πρώτη στιγμή, μπορείτε φυσικά, να κάνετε τις συντηρήσεις στη MACOhair ® για όσο καιρό το χρειάζεστε!

Έχω περιορισμούς με τα Συστήματα Μαλλιών;

Κανέναν, αλλά θα πρέπει όμως να φροντίζεις σωστά το Σύστημα Μαλλιών. Να κάνεις τη συντήρηση στην ώρα της και να ενυδατώνεις τα μαλλιά σου καθημερινά.

Αν προσέξεις τα παραπάνω, μπορείς να κάνεις όλες σου τις δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς. Να κάνεις ντους, σάουνα, κολύμπι, να οδηγείς κάμπριο ή ακόμη και να γυμνάζεσαι. Με λίγη υπομονή τις πρώτες ημέρες, θα καταφέρεις να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου, χωρίς να σε εμποδίσουν σε τίποτα.

Πόσα Συστήματα Μαλλιών χρειάζομαι;

Βασικά, χρειάζεστε τουλάχιστον δύο Συστήματα Μαλλιών. Εκτός από το Σύστημα Μαλλιών που θα φοράτε, πρέπει να έχετε πάντα και ένα δεύτερο. Ετοιμάζουμε και τα δύο στο πρώτο ραντεβού και τα φοράτε εναλλάξ σε κάθε συντήρηση.

Αυτό έχει τρία πλεονεκτήματα:

Απλοποιεί και συντομεύει τη διαδικασία της συντήρησης, καθώς έχετε πάντα έτοιμο ένα καθαρό σύστημα μαλλιών, το οποίο το τοποθετείτε αμέσως.

Αυξάνετε τη διάρκεια ζωής των συστημάτων μαλλιών, αφού κατά τον καθαρισμό, αφήνουμε το ένα να μουλιάσει σε ένα ειδικό υγρό για 5-8 ώρες και έτσι καθαρίζει χωρίς να φθείρεται.

Επωφελείσθε από την έκπτωση των 50€ ανά Σύστημα για 2 Συστήματα Μαλλιών (Σύνολο έκπτωσης 100€) και 70€ ανά Σύστημα με 3 Συστήματα Μαλλιών (Σύνολο έκπτωσης 210€).

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των Συστημάτων Μαλλιών;

Η αντοχή των Συστημάτων Μαλλιών δεν μπορεί να προσδιοριστεί τόσο απλά, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής που ακολουθείτε, αλλά και ο βαθμός συμμόρφωσης με την καθημερινή φροντίδα και την τακτική συντήρηση των Συστημάτων Μαλλιών.

Σε γενικές γραμμές, η διάρκεια ζωής αυξάνεται όσο πιο έμπειρη γίνεστε στα Συστήματα Μαλλιών. Στη MACOhair θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε απ’ την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής ώστε να έχετε τους μεγαλύτερους δυνατούς χρόνους.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να υπολογίζετε σε έως και 6-8 μήνες διάρκεια ζωής ανά Σύστημα Μαλλιών. Ορισμένες έμπειρες πελάτισες βέβαια επιτυγχάνουν και χρόνους ζωής άνω των 8 μηνών με τα συστήματά τους, αλλά γι’ αυτό θα πρέπει να αποκτήσετε αρκετή εμπειρία.

Ως αρχάρια, θα πρέπει να υπολογίζετε ότι το Σύστημα θα κρατήσει για 4-6 μήνες, χωρίς να αποκλείουμε ότι μπορεί να έχετε μεγαλύτερους χρόνους.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής των Συστημάτων Μαλλιών παίζουν και οι εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Τα Σύστημα Μαλλιών φθείρονται περισσότερο το καλοκαίρι από την ηλιακή ακτινοβολία ή το μπάνιο στη θάλασσα, από ότι τον χειμώνα. Βέβαια, με τα ειδικά προϊόντα περιποίησης της MACOhair μπορείτε να τα προστατεύσετε τα Συστήματα Μαλλιών όλες τις εποχές του χρόνου.

Ποια είναι τα βήματα για να εφαρμόσω ένα Σύστημα Μαλλιών MACOhair;

Εάν δεν έχετε ιδέα τι είναι τα Συστημάτων Μαλλιών, είναι καλύτερο να μας καλέσετε για μία δωρεάν τηλεφωνική ενημέρωση. Εκεί μπορούμε να σας εξηγήσουμε τα πάντα για τη μέθοδό μας. Μετά την ενημέρωση και εάν είστε αποφασισμένη να προχωρήσουμε στην εφαρμογή, κλείνουμε ένα ραντεβού δια ζώσης ή μέσω κάμερας για να εξετάσουμε μεμονωμένα την κατάσταση των μαλλιών σας, να δούμε ποιο Σύστημα Μαλλιών είναι το καταλληλότερο για εσάς και να ορίσουμε το ραντεβού της εφαρμογής.

Για μία δωρεάν ενημέρωση, καλέστε μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην επικοινωνία.

Εάν είστε ήδη πολύ καλά ενημερωμένη και έτοιμη να εφαρμόσετε ένα σύστημα μαλλιών σε εμάς, μπορείτε απλά να μας καλέσετε για ένα ραντεβού δια ζώσης ή μέσω κάμερας. Εκεί θα ορίσουμε και το ραντεβού της πρώτης εφαρμογής του Συστήματος Μαλλιών.

Από πού προέρχονται τα μαλλιά;

Τα μαλλιά προέρχονται αποκλειστικά από 100% φυσικές τρίχες άριστης ποιότητας και από έναν δότη μαλλιών ανά Σύστημα Μαλλιών. Οι τρίχες αυτές πριν τοποθετηθούν στα Συστήματα περνούν από διάφορα στάδια προετοιμασίας και πολλούς ποιοτικούς ελέγχους και μόνο τα υγιή μαλλιά επιλέγονται να χρησιμοποιηθούν. Στη MACOhair εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα μαλλιών, η οποία είναι συνήθως καλύτερη ακόμη και από τα αρχικά σας μαλλιά.

5 Ινστιτούτα σε Ελλάδα και Κύπρο

Τα Ινστιτούτα της MACOhair®

MACOhair Κατάστημα Αθήνας

ΑΘΗΝΑ

MACOhair Κατάστημα Θεσσαλονίκης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MACOhair Κατάστημα Ρεθύμνου Κρήτης

ΡΕΘΥΜΝΟ

MACOhair Κατάστημα Σερρών

ΣΕΡΡΕΣ

Θα ήθελες περισσότερες Πληροφορίες;

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις!

Ενημέρωση μέσω Τηλεφώνου

Ο πιο άμεσος τρόπος που δεν απαιτεί ραντεβού, είναι η τηλεφωνική ενημέρωση. Ένα εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας ενημερώσει και θα σας ζητήσει φωτογραφίες. Έτσι θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα προτείνει το ιδανικότερο Σύστημα για εσάς.

Συμβουλευτική στους χώρους μας

Κλείστε ένα ραντεβού για μία συμβουλευτική δια ζώσης σε ένα από τα καταστήματά μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο ή Σέρρες. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα συζητήσετε εξατομικευμένα για τη δική σας αραίωση.

Συμβουλευτική μέσω Cameras

Η συμβουλευτική μέσω κάμερας ενδείκνυται για όσους μένουν μακριά από τα καταστήματά μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας προτείνει το καταλληλότερο Σύστημα Μαλλιών αποκλειστικά για εσάς.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Γιατί να επιλέξεις τη MACOhair;

Η υπόσχεσή μας!

Ξεκάθαροι
από την αρχή

Χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Στη MACOhair θα ξέρεις από την πρώτη στιγμή τις χρεώσεις σου και όλα τα κόστη για τα Συστήματα Μαλλιών.

Διαθέσιμοι
24/7

Είτε πριν την πρώτη εφαρμογή είτε μετά, είμαστε δίπλα σου όλο το 24ωρο για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σου.

Κορυφαίοι
Στυλίστες

Οι στυλίστες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά στα συστήματα μαλλιών. Από την εφαρμογή μέχρι το κούρεμα