Ραντεβού Δωρεάν Συμβουλευτικής
για τις Αόρατες Περούκες

Οι Ειδικοί στο τμήμα των Περουκών της MACOhair είναι δίπλα σας για να απαντήσουν κατευθείαν σε όλες σας τις ερωτήσεις. Και αν μας επιλέξετε, η προσωπική σας Σύμβουλος θα είναι εκεί για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις μπορεί να έχετε ακόμα και μετά το ραντεβού σας. Γι' αυτό μη χάνετε καιρό, ΚΛΕΙΣΤΕ το ραντεβού σας ΤΩΡΑ!

Σε 4 απλά βήματα Αόρατη Περούκα

Αυτή είναι η διαδικασία για να βάλεις Αόρατη Περούκα στη MACOhair®

Πρώτη Ενημέρωση

Κλείστε Online Ραντεβού Συμβουλευτικής για μία πρώτη ενημέρωση για τις Περούκες μας. Εκεί θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας καλύψουμε σε αυτό που ζητάτε!

Δια ζώσης ή Online Ραντεβού

Οι στυλίστες μας θα συζητήσουν μαζί σας το χρώμα, το είδος και το Styling της Περούκας. Βάζετε την παραγγελία και σε μερικές ημέρες η Περούκα σας θα είναι έτοιμη.

Εφαρμογή της Περούκας

Η εφαρμογή στους χώρους μας διαρκεί 1-2 ώρες και φεύγετε έτοιμη με το επιθυμητό κούρεμα και styling. Για πελάτες που δεν μπορούν να έρθουν στους χώρους μας η περούκα αποστέλεται με courier και η εφαρμογή της γίνεται απο εσάς με δική μας καθοδήγηση μέσω τηλεφώνου ή κάμερας.

Ενημέρωση Περιποίησης

Είστε έτοιμη! Χάρη στην αναλυτική ενημέρωση, τα εκπαιδευτικά βίντεο και τη συνεχή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, δεν είστε μόνες. Είμαστε δίπλα σας με συνεχή υποστήριξη και συμβουλές!

Κριτικές από Πελάτισσες

Γιατί να επιλέξετε τη MACOhair;

Η υπόσχεσή μας!

Ξεκάθαροι
από την αρχή

Χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Στη MACOhair θα ξέρετε από την πρώτη στιγμή τις χρεώσεις σας και όλα τα κόστη για τις Περούκες μας.

Διαθέσιμοι
24/7

Είτε πριν την πρώτη εφαρμογή είτε μετά, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο για να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη σας.

Κορυφαίοι
Στυλίστες

Οι Στυλίστες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά στις Περούκες μας.