Ραντεβού Δωρεάν Συμβουλευτικής
για τα Αόρατα Hair Toppers

Οι Ειδικοί στο τμήμα των Hair Toppers της MACOhair είναι δίπλα σας για να απαντήσουν κατευθείαν σε όλες σας τις ερωτήσεις. Και αν μας επιλέξετε, η προσωπική σας Σύμβουλος θα είναι εκεί για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις μπορεί να έχετε ακόμα και μετά το ραντεβού σας. Γι' αυτό μη χάνετε καιρό, ΚΛΕΙΣΤΕ το ραντεβού σας ΤΩΡΑ!

Σε 4 απλά βήματα Αόρατο Topper Μαλλιών

Αυτή είναι η διαδικασία για να βάλεις Αόρατο Topper Μαλλιών MACOhair®

Τηλεφωνική
Πρώτη Ενημέρωση

Κλείστε έαν Δωρεάν Ραντεβού για μία Πρώτη Ενημέρωση και Αξιολόγηση. Εκεί θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας καλύψουμε σε αυτό που ζητάτε!

Δια ζώσης ή Online Ραντεβού

Οι στυλίστες μας θα συζητήσουν μαζί σας το χρώμα, το είδος και το Styling του Hair Topper. Βάζετε την παραγγελία και σε μερικές ημέρες το Αόρατο Topper σας θα είναι έτοιμo.

Εφαρμογή του Hair Topper

Η εφαρμογή στους χώρους μας διαρκεί 1-2 ώρες και φεύγετε έτοιμη με το επιθυμητό κούρεμα και styling. Για πελάτες που δεν μπορούν να έρθουν στους χώρους μας το Hair Topper αποστέλεται με courier και η εφαρμογή του γίνεται απο εσάς με δική μας καθοδήγηση μέσω τηλεφώνου ή κάμερας.

Ενημέρωση Περιποίησης

Είστε έτοιμη! Χάρη στην αναλυτική ενημέρωση, τα εκπαιδευτικά βίντεο και τη συνεχή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, δεν είστε μόνες. Είμαστε δίπλα σας με συνεχή υποστήριξη και συμβουλές!

Κριτικές από Πελάτισσες

Γιατί να επιλέξετε τη MACOhair;

Η υπόσχεσή μας!

Ξεκάθαροι
από την αρχή

Χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Στη MACOhair θα ξέρετε από την πρώτη στιγμή τις χρεώσεις σας και όλα τα κόστη για τα Αόρατα Hair Toppers.

Διαθέσιμοι
24/7

Είτε πριν την πρώτη εφαρμογή είτε μετά, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη σας.

Κορυφαίοι
Στυλίστες

Οι στυλίστες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά στa Hair Toppers. Από την εφαρμογή μέχρι το κούρεμα.