Δεν θα καταλάβει κανείς ότι φοράτε Περούκα!

Οι Ιατρικές Αόρατες Περούκες της MACOhair® είναι ειδικα σχεδιασμένες για ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπείες.

Όλες μας οι περούκες δείχνουν απίστευτα φυσικές και δεν πρόκειται να καταλάβει κανένας ότι τις φοράτε.

Κάθε περούκα που φτιάχνουμε είναι μια μοναδική δημιουργία, σχεδιασμένη με μεράκι και επιδεξιότητα, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την αυτοπεποίθηση και να νιώσετε πάλι ο εαυτός σας.

100% Φυσική Μπροστινή Γραμμή

Εγγυημένο Αποτέλεσμα σε 2 ώρες

Φυσικά σαν τα δικά σου Μαλλιά

Πιστή Αντιγραφή των Μαλλιών σας σε μία Περούκα

Εάν έχετε διαγνωστεί με καρκίνο και πρόκειται να υποβληθείτε σε χημειοθεραπείες, σίγουρα θα έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το τι να περιμένετε και αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες σας θα είναι το εάν θα χάσετε τα μαλλιά σας. Η πιθανότητα να συμβεί αυτό εξαρτάται από το φαρμακευτικό σχήμα που θα ακολουθήσετε.

 

Πιθανόν να ακούσατε ότι δεν χάνουν τα μαλλιά τους όλοι όσοι κάνουν χημειοθεραπείες. Στην πραγματικότητα όμως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα χάνει και παρόλο που ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την τριχόπτωση με μεγάλη ευκολία, δεν είναι ασυνήθιστο ότι πολλοί νιώθουν βαθιά λύπη ή άγχος.

 

Στο Ινστιτούτο Περουκών της MACOhair, λόγω της φύσης της δουλειάς μας, να κατασκευάζουμε Aόρατες και Φυσικές Ιατρικές Περούκες στα μέτρα της κάθε γυναίκας, έχουμε γνωρίσει χιλιάδες γυναίκες που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες και οι περισσότερες από αυτές μας έχουν εκμυστηρευτεί ότι το να χάσουν τα μαλλιά τους ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχαν να αντιμετωπίσουν από την αρχή μέχρι το τέλος της θεραπείας τους. Ακόμη μεγαλύτερη και από τον ίδιο τον καρκίνο.

 

Τα καλά νέα είναι ότι οι τεχνικές κατασκευής περουκών έχουν εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και στη MACOhair καταφέραμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να κατασκευάζουμε 100% Φυσικές Ιατρικές Περούκες για Όγκολογικούς Ασθενείς που τα μαλλιά φαίνεται να βγαίνουν από το κεφάλι και όχι από ένα ξένο σώμα, με στόχο να βοηθήσουμε τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της απώλειας των μαλλιών που σχετίζεται με τη χημειοθεραπεία.

 

Στη MACOhair, δεν παρέχουμε απλώς Περούκες, αλλά αποκαθιστούμε τη φυσική εμφάνιση των μαλλιών που είχατε πριν τα χάσετε. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε περούκες που αποτυπώνουν το ακριβές μήκος, χρώμα και στυλ των πραγματικών σας μαλλιών, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να διακρίνει τη διαφορά.

Τι είναι οι Αόρατες Ιατρικές Περούκες;

Οι Αόρατες Ιατρικές Περούκες της MACOhair είναι μία νέα κατηγορία Υψηλής Ποιότητας Περουκών, οι οποίες είναι φτιαγμένες από ένα πάρα πολύ λεπτό και εντελώς Αόρατο Διχτάκι. Σε αυτό το διχτάκι δένονται μία-μία με το χέρι 100% φυσικές τρίχες.

Τι λένε όσες δοκίμασαν τις Περούκες μας;

Εμπιστεύτηκα τη κόρη μου στα χέρια σας ,ξανάρθε το χαμόγελο στα χείλη της μετά απο τις δυσκολίες που περάσαμε με την υγεία της. Είστε πάνω απο όλα άνθρωποι και μετα εταιρία. Εύχομαι να μοιράζετε μονο χαρές και να αλλάζετε τις ζωές ανθρώπων όπως αλλάξατε τη δική μας. ΆΞΙΟΙ. Βίκυ

Είμαι συγκινημένη. Φοβερό αποτέλεσμα. Είχα μαλλιά αλλά αναγκάστηκα να κάνω χημειοθεραπείες και τα έχασα. Στη MACO μου έκαναν ακριβώς το μαλλί που είχα πριν. Η περούκα μου είναι σταθερή και πολύ φυσική. Ευχαριστώ για όλα. Νικολέτα

Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της περούκας!Τόσο φυσικό και το χρώμα και η υφή της τρίχας! Συνήθιζα να παίρνω έτοιμες περούκες αλλά κατάλαβα ότι το να τις προσαρμόζω ακριβώς επάνω στο κεφάλι έχει τεράστια διαφορά! Δέσποινα

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα!

Μερικά απο τα αμέτρητα looks με τις περούκες της MACOhair®

Σε 4 απλά βήματα Αόρατη Περούκα

Αυτή είναι η διαδικασία για να βάλεις Αόρατη Περούκαστη MACOhair®

Δείτε Αν Είστε Κατάλληλη για τις Περούκες μας

Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις για να δείτε αν οι Ιατρικές Αόρατες Περούκες της MACOhair είναι κατάλληλες για τη δική σας περίπτωση.

Δωρεάν Πρώτη Ενημέρωση από μία Ειδικό

Κλειστε ένα Δωρεάν Ραντεβού με μία ειδικό στις Περούκες. Η Πρώτη Επαφή μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή κάμερας και θα λύσουμε κάθε απορία σας

Ραντεβού για Μετρήσεις με μία Ειδικό

Στο πρώτο ραντεβού στους χώρους μας, θα κάνουμε μετρήσεις, θα επιλέξουμε το χρώμα και θα καταλήξουμε στο μήκος. Για όσες δεν μπορούν να μεταβούν στους χώρους μας το ραντεβού πραγματοποιείται με κάμερα.

Εφαρμογή & Εκπαιδευση από μία Ειδικό

Το τελευταίο βήμα είναι η εφραμογή της περούκας η οποία γίνεται στους χώρους μας! Στη συνέχεια πραγματοποιείτε μία αναλυτική ενημέρωση με συμβουλές για την ορθή χρήση της περούκας. Είστε Έτοιμη!

Οι πιο Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί χάνω τα μαλλιά μου στις Χημειοθεραπειες;

Κατά τη χημειοθεραπεία, το σώμα εκτίθεται σε ισχυρά χημικά φάρμακα που σκοπό έχουν την καταπολέμηση και την εξάλειψη καρκινικών κυττάρων. Δυστυχώς, αυτά τα φάρμακα επηρεάζουν και τα υγιή κύτταρα του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων των μαλλιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια των μαλλιών κατά τη θεραπεία.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η απώλεια των μαλλιών κατά τη χημειοθεραπεία είναι προσωρινή, και τα μαλλιά συνήθως ανακτώνται μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πολλοί ασθενείς επιλέγουν, αντί για μία Απλή Περούκα, λύσεις όπως οι Αόρατες Ιατρικές Περούκες, οι οποίες έχουν σαν στόχο να διατηρήσουν την εμφάνισή τους αναλλοίωτη και αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ποιες είναι οι Συνέπειες της Τριχόπτωσης λόγω Χημειοθεραπειών;

Εκτός από την αλλαγή στην εμφάνιση, η τριχόπτωση μπορεί να έχει ψυχολογικές συνέπειες, όπως αύξηση του άγχους. Οι ασθενείς μπορεί να νιώθουν ευάλωτες και συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κοινωνική τους ζωή.

Επιπλέον, η τριχόπτωση μπορεί να επηρεάσει την αίσθηση της ευεξίας της ασθενούς. Τα μαλλιά αποτελούν συχνά σύμβολο της υγείας και της θηλυκότητας, και η απώλειά τους μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική αναταραχή.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η τριχόπτωση είναι προσωρινή και αναστρέψιμη. Μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας, τα μαλλιά συνήθως ανακτώνται. Επιπλέον, οι Αόρατες Περούκες της MACOhair μπορούν να βοηθήσουν τις ασθενείς να διατηρήσουν την εμφάνισή τους ακριβώς ίδια και να αυξηθεί πάρα πολύ η αυτοπεποίθησή τους κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Είμαστε εδώ για να παρέχουμε στήριξη σε όσες γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο.

Δικαιούμαι Αποζημείωση από τον ΕΟΠΥΥ;

Η απάντηση είναι NAI. Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΠΥ) σας αποζημιώνει με το 75% της τιμής αγοράς της Περούκας μέχρι το ανώταρο όριο των 189,75 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσετε περούκα με τιμή 500 ευρώ, αν και το 75% αντιστοιχεί στο ποσό των 375 ευρώ, εσείς θα αποζημιωθείτε με το ανώτερο ποσό που είναι τα 189,75 ευρώ. Την αποζημίωση τη δικαιούστε κάθε 2 χρόνια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ημερομηνία συνταγογράφησης της περούκας πρέπει να είναι προγενέστερη της ημερομηνίας απόδειξης αγοράς της περούκας και τα χαρτιά να κατατεθούν μέσα σε έναν μήνα από την ημερομηνία συνταγογράφησης, διαφορετικά δεν μπορείτε να λάβετε την αποζημίωση.

Οι Ειδικοί της MACOhair, εάν επιλέξετε να αγοράσετε κάποια από τις Περούκες της MACOhair, θα σας βοηθήσουν με την αίτηση της αποζημίωσης στον ΕΟΠΥΥ.

Είναι οι Αόρατες Περούκες ασφαλείς για την υγεία μου;

Η απάντηση είναι NAI. Τόσο οι Περούκες της MACOhair όσο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή και τη Συντήρησή τους είναι απολύτως ακίνδυνα.

Το δέρμα αναπνέει
Τα μαλλιά από κάτω (εάν υπάρχουν) συνεχίζουν να αναπτύσσονται κανονικά
Δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμών ή μολύνσεων
Δεν υπάρχει φαγούρα
Δεν ζεσταίνεται το κεφάλι περισσότερο από το κανονικό

Όλα τα προϊόντα περιποίησης των περουκών εισάγονται μετά από έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Ποια είναι η Πυκνότητα των Αόρατων Περουκών

Η πυκνότητα των Αόρατων Περουκών της MACOhair είναι πλήρως προσαρμόσιμη, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας. Στο ραντεβού μας θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη πυκνότητα στην περούκα σας. Η πυκνότητα αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς παράγοντες για ένα φυσικό αποτέλεσμα και εξετάζεται πολύ προσεκτικά από τους ειδικούς μας.

Σε τι χρώματα είναι διαθέσιμες οι Αόρατες Περούκες;

Το χρώμα της Περούκας είναι κι αυτό ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του τέλειου αποτελέσματος. Στη MACOhair μπορούμε να φτιάξουμε την περούκα σας σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε εσείς. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε ρίζα, Balayage ακόμη και ανταύγειες (Highlights / lowlights) που θα απογειώσουν το στυλ σας και θα κάνουν την περούκα σας να φαίνεται σαν τα δικά σας μαλλιά.

Μπορώ να συντηρώ μόνη μου την Περούκα μου;

Ναι φυσικά. Αυτό βέβαια θέλει λίγη εξάσκηση στην αρχή. Με την εκπαίδευση όμως που θα λάβετε από το προσωπικό της MACOhair ®, τα λεπτομερή εκπαιδευτικά βίντεο και την συνεχή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή κάμερας, θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το πώς να συντηρείτε σωστά την Περούκα σας. Δώστε στον εαυτό σας απλά λίγο χρόνο στην αρχή και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε από την πρώτη στιγμή, μπορείτε πάντα, μέχρι να μάθετε τα βήματα σωστά ,να κάνετε τις Συντηρήσεις της Περούκας στη MACOhair®.

Έχω περιορισμούς με την Περούκα;

Κανέναν, αλλά θα πρέπει όμως να φροντίζετε σωστά την Περούκα σας. Να προσέχετε δηλαδή όταν την τοποθετείτε ή την αφαιρείτε και να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας καθημερινά.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής της Περούκας;

Η αντοχή των Περουκών δεν μπορεί να προσδιοριστεί τόσο απλά, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής που ακολουθείτε, αλλά και ο βαθμός συμμόρφωσης με την καθημερινή φροντίδα και την τακτική συντήρηση.

Σε γενικές γραμμές, η διάρκεια ζωής αυξάνεται όσο πιο έμπειρη γίνεστε στην σωστή χρήση της Περούκας. Στη MACOhair θα σας δείξουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε απ’ την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής, ώστε να έχετε τους μεγαλύτερους δυνατούς χρόνους.

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να υπολογίζετε σε έως και 1-2 χρόνια διάρκεια ζωής ανά Περούκα. Ορισμένες έμπειρες πελάτισσες βέβαια επιτυγχάνουν και διάρκεια ζωής άνω των 2 χρόνων με τις Περούκες μας, αλλά γι’ αυτό θα πρέπει να αποκτήσετε αρκετή εμπειρία.

Ως αρχάρια, θα πρέπει να υπολογίζετε ότι η Περούκα σας θα κρατήσει για 1 περίπου χρόνο, χωρίς να αποκλείουμε ότι μπορεί να έχετε μεγαλύτερους χρόνους.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής των Περουκών παίζουν και οι εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Οι περούκες φθείρονται περισσότερο το καλοκαίρι από την ηλιακή ακτινοβολία ή το μπάνιο στη θάλασσα, από ότι το χειμώνα. Βέβαια, με τα ειδικά προϊόντα περιποίησης της MACOhair μπορείτε να τα προστατεύσετε την Περούκα σας όλες τις εποχές του χρόνου.

Χρόνος από το πρώτο Ραντεβού μέχρι την Εφαρμογή της Περούκας;

Συνήθως η περούκα σας είναι έτοιμη μέσα σε 3-10 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Για να προσδιορίσουμε τον ακριβή χρόνο παράδοσης θα πρέπει να κάνουμε μία μέτρηση του κεφαλιού και να συζητήσουμε μαζί το επιθυμητό χρώμα. Εάν το μέγεθος του κεφαλιού σας είναι στο μέσο όρο, τότε η προετοιμασία της περούκας σας μπορεί να διαρκέσει λιγότερες ημέρες.

Πολύ σημαντικό ρόλο στον χρόνο παράδοσης παίζει και ο όγκος εργασίας που έχουμε. Καθώς τις περούκες τις φτιάχνουμε εμείς και δεν τις παίρνουμε έτοιμες, οι χρόνοι παράδοσης αυξάνονται ανάλογα με τη ζήτηση. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε τα πάντα για να πάρετε την περούκα σας όσο πιο σύντομα γίνεται, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και στο τελικό αποτέλεσμα.

Από πού προέρχονται τα μαλλιά;

Τα μαλλιά προέρχονται αποκλειστικά από 100% φυσικές τρίχες άριστης ποιότητας και από έναν μόνο δότη μαλλιών ανά Περούκα. Οι τρίχες αυτές πριν τοποθετηθούν στην Περούκα περνούν από διάφορα στάδια προετοιμασίας και πολλούς ποιοτικούς ελέγχους και μόνο τα υγιή μαλλιά επιλέγονται να χρησιμοποιηθούν. Στη MACOhair εγγυόμαστε μια σταθερή και άριστη ποιότητα μαλλιών, η οποία είναι συνήθως καλύτερη ακόμη και από τα αρχικά σας μαλλιά.

Ποιες είναι κατάλληλες για τις Περούκες της MACOhair;

Το βασικό κοινό που απευθυνόμαστε είναι οι γυναίκες που θα χάσουν τα μαλλιά τους λόγω χημειοθεραπειών, οι γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με αλωπεκία και αυτές που θέλουν να κάνουν απλά μία αλλαγή στην εμφάνισή τους. Τα κακά νέα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θεραπεία για την τριχόπτωση. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε τη λύση για να ζήσετε μια ζωή με πλούσια μαλλιά χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς, παρά την τριχόπτωση.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των Αόρατων Περουκών της MACOhair είναι η φυσικότητα που προσφέρουν οι περούκες μας. Πραγματικά θα εκπλαγείτε με τη νέα ποιότητα ζωής που σας δίνει η αίσθηση ενός πλούσιου και στυλάτου μαλλιού στην καθημερινότητά σας.

Μπορώ να κοιμάμαι με την Αόρατη Περούκα;

Η απάντηση είναι ναι αλλά όχι σε τακτική βάση. Αν κοιμάστε με την περούκα σας, τα μαλλιά θα τρίβονται πάνω στο μαξιλάρι ή τα σκεπάσματα και θα μπλέκονται, με αποτέλεσμα να χρειάζονται αρκετό χτένισμα για να ξεμπλεχτούν και το έντονο χτένισμα μειώνει τη διάρκεια ζωής της περούκας σας.

Σε περίπτωση που παρόλα αυτά θέλετε ή πρέπει να κοιμηθείτε με την περούκα σας, επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε μία σατέν μαξιλαροθήκη και να έχετε τα μαλλιά σας δεμένα.

Τα Πλεονεκτήματα των Αόρατων Περουκών MACOhair®

Το 50% των πελατών μας έχουν αγοράσει περούκες του εμπορίου και δεν έμειναν ικονοποιημένες

Αόρατες Περούκες MACOhair®

Απλές Περούκες του Εμπορίου


Δεν φαίνεται ότι φοράτε Περούκα

Φαίνεται ότι φοράτε Περούκα


100% Φυσική Μπροστινή Γραμμή με φύτρες

Αφύσικη Μπροστινή Γραμμή χωρίς φύτρες


Δημιουργία Φαβορίτας για να πιάνονται τα μαλλιά κότσο

Τα μαλλιά δεν μπορούν να πιαστούν κότσο, γιατί δεν υπάρχουν φαβορίτες


Τα μαλλιά φαίνεται να βγαίνουν απο το Κεφάλι

Τα μαλλιά φαίνεται ότι βγαίνουν από ένα ξένο σώμα


Το διχτάκι παίρνει το χρώμα του δικού σας δέρματος

Το διχτάκι είναι καφέ και πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό απο το δέρμα σας


Άπειρες επιλογές χρώματος μέ ανταύγειες, μπαλαγιάζ, σαν να πήγατε στο κομμωτήριο

Έτοιμα, κυρίως μονόχρωμα χρώματα από μία περιορισμένη γκάμα


100% Φυσικά Μαλλιά Άριστης Ποιότητας από έναν μόνο Δότη

Συνθετικά ή Φυσικά μαλλιά από περισσότερους από έναν δότες

Celebrities που Εμπιστεύτηκαν τις Περούκες μας!

H Δέσποινα Βανδή σε πολλές εμφανίσεις της τοποθετεί Αόρατες Περούκες MACOhair® για να αλλάξει το look της με τον πιο ασφαλή τρόπο. Παρακάτω θα δείτε μερικά απο τα looks που έφτιαξε ο προσωπικός της Hair Stylist και Συνεργάτης της MACOhair®, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος με τις Περούκες μας!

Η Καίτη Κωνσταντίνου εμπιστεύτηκε τη MACO και επέλεξε μία τέλεια περούκα για τη νέα της παρασταση, ώστε να μη ταλαιπωρεί τα δικά της μαλλιά. Η περούκα ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα των μαλλιών της και αναδεικνύει την φυσική της ομορφιά.

4 Καταστήματα Στην Ελλάδα

Τα Καταστήματα της MACOhair®

ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΣΕΡΡΕΣ

Θα θέλατε περισσότερες Πληροφορίες;

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε!

Ενημέρωση μέσω Τηλεφώνου

Ο πιο άμεσος τρόπος που δεν απαιτεί ραντεβού, είναι η τηλεφωνική ενημέρωση. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας ενημερώσει και θα σας ζητήσει φωτογραφίες. Έτσι θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα προτείνει την ιδανική λύση για εσάς.

Συμβουλευτική στους χώρους μας

Κλείστε ένα ραντεβού για μία συμβουλευτική δια ζώσης σε ένα από τα καταστήματά μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα συζητήσετε εξατομικευμένα για το δικό σας πρόβλημα.

Συμβουλευτική μέσω Cameras

Η συμβουλευτική μέσω κάμερας ενδείκνυται για όσες μένουν μακριά από τα καταστήματά μας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας λύσει όλες τις απορίες και θα σας προτείνει την καταλληλότερη Περούκα αποκλειστικά για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε τη MACOhair;

Η υπόσχεσή μας!

Ξεκάθαροι
από την αρχή

Χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις. Στη MACOhair θα ξέρετε από την πρώτη στιγμή τις χρεώσεις σας και όλα τα κόστη για τις Περούκες.

Διαθέσιμοι
24/7

Είτε πριν την πρώτη εφαρμογή είτε μετά, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη σας.

Κορυφαίοι
Στυλίστες

Οι Ειδικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά στις Ιατρικές Αόρατες Περούκες. Από την κατασκευή μέχρι το κούρεμα.